Sosyal Medya

12 Mayıs Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölüm Tek Parça Full İzle

12 Mayıs Çarşamba Müge Anlı ile Tatlı Sert Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... ATV'nin vazgeçilmez programı haline gelen ve yayınlandığı yıllardan beri faili meçhul cinayetleri ortaya çıkaran, kayıpları bulan, küsleri barıştıran bir program olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Müge Anlı'da bu hafta neler yaşanacak. Hafta içi her gün saat 10:00'dan itibaren ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine birbirinden önemli gelişmeler yaşanacak.


 

Nezen cinayeti ve Lütfiye Gündüz kaybı. Olaylara tanık olan kızı canlı yayında... Nezen'i kim öldürdü? Lütfiye'yi kim kaybetti? Hamiyet, annelerine tepkili olmadığını zira Nurullah Bey gibi bir ton kişinin annesinin yanına geldiğini, hep babasını suçladıklarını ama gözleri ile gördüğünü söyledi. Nurullah Bey’in, Lütfiye Hanım benim ablamdır demesi gibi birçok yalanı olduğunu dile getiren Hamiyet, Nurullah Bey’in annesine bu işi yaptıranlardan birinin olduğunu, babasının boynuna bıçak dayayıp Lütfiye bu işi yapacak dediğini iddia etti. Hamiyet, babasını savunmak için gelmediğini, babasının kesinlikle korktuğu biri olduğunu düşündüğünü söyledi. Müge Anlı, o gün baz istasyonlarına bakınca Lütfiye Hanım’ın, Mustafa Bey arayana kadar evde gözüktüğünü ama Yasin Bey’in de farklı ifadelerde kasaplar çarşısında gördüm dediğini hatırlattı. Mustafa Bey, Lütfiye Hanım’ın telefon ile konuştuğunu vs. asla hatırlamadığını ileri sürdükten sonra bağ evine değil eski otelin önünde yeni çeşmenin hatta çocuk bakım evinin orada durduğunu dile getirdi. Boşandığı eşi o sabah neden kayıp başvurusunda bulundu?

 


 

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 12 MAYIS ÇARŞAMBA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al