Esra Erol'da 7 Nisan Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzle


07-04-2021 15:34

Esra Erol'da 7 Nisan Çarşamba Son Bölüm Tek Parça İzle..... ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların perde arkasını aralayan Esra Erol, sırları açığa çıkarıyor, kayıpları buluyor ve gizli kalmış konuları aydınlatıyor. Severek ve merakla izlenen programlardan olan Esra Erol'da yeni bölümü ile 7 Nisan Çarşamba saat 16:00'dan itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 

Murat Bey, kendi memleketinde bulamadığı çareyi Esra Erol’da bulacağını umarak geldiğini söyleyerek çocukları için programa geldiğini belirtti. Kendisini izleyen çok insan olduğunu dile getiren Murat Bey, kayınvalidesi ve kayınpederine de seslenerek dayanamadığını, eşinin paylaştığı videoları artık görmek istemediğini söyledi. Murat Bey, eşi Asuman Şen’in şu anda Sedat Sezer’in yanında olduğunu dile getirdi.

Asuman Hanım ile kurban bayramında tartıştıklarını söyleyen Murat Bey, eve geldiğinde eşinin evde olmadığını, aradığında annesinin yanında olduğunu söylediğini, yani babasının gelip kızını evden aldığını iddia etti. Murat Bey, eşi ile kavgalı olmadıklarını, o gün eşi annesinin yanına gittiğinde bayramın 4.günü konuştuklarını, eşini eve çağırdığında eşinin, ben gelemem benim amcamın oğlunun düğünü var dediğini ve Zonguldak’ta ailesinin yanında kaldığını vurguladı. Murat Bey, bayramdan sonra eşini tekrar çağırdığını ama eşinin anlaşmalı boşanmak istediğini, hatta çocuklarının da velayetini vereceğini iddia etti. Ekonomik anlamda da aile içindeki anlaşma anlamda da hiçbir sıkıntıları olmadığını ileri süren Murat Bey, eşinin birden bire boşanmak istediğini söyledi.

 

ESRA EROL 7 NİSAN ÇARŞAMBA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Bu site, daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tanımlama bilgileri kullanır. İzin verir misiniz?